OLYMPIC WATCH OLYMPIC WATCHOLYMPIC WATCH
ČeskyEnglish
O nás
Dokumenty
Témata
Události
Zapojte se
Odkazy

21.01.2004

Novoroční přání od Olympic Watch

Jan Ruml, předseda výboru Olympic Watch, natočil pro globální čínskou televizní stanici NTDTV při příležitosti lunárního nového roku následující pozdrav.

Vážení a milí přátelé,

je mi velkou ctí, že mohu popřát do nového lunárního roku vše nejlepší jménem svým, jménem občanů České republiky obyvatelům a občanům Číny a chtěl bych Vám popřát, nechť se v tomto roce přiblíží lidem v pevninské Číně stejná práva a svobody jako požívají Číňané jinde ve světě, v Hongkongu, na Taiwanu, v Evropě či v Americe.

Přejme si tedy do nového lunárního roku, roku Opice, nejen hodně zdraví, humoru a štěstí, úspěchů v podnikání, ale především pokrok v oblasti lidských práv a svobod.

Mezinárodní výbor Olympic Watch, jménem kterého Vás také zdravím je mezinárodní seskupení vlivných veřejně činných osobností, kteří si vzali za své napomoci tomu, aby se olympijské hry v roce 2008 konaly ve svobodné a demokratické zemi. Chceme, aby lidé v Číně měli svá lidská práva a svobody, aby čínská justice soudila podle práva a spravedlnosti, chceme, aby zmizelo nelidské zacházení a mučení. Chceme, aby pro všechen čínský lid byla olympiáda výrazem nového míru a nové naděje. Chceme, aby Čína vzkvétala, aby byla zemí, kde budou lidé rádi žít, kde budou respektována lidská práva a svobody.

Přeji Vám hodně štěstí.


Olympic Watch
Webdesign and webhosting: NETservis, s.r.o. - prezentace, www stránky, design, flash, internet